top of page

Dierenarts Michelle Heskes

huisdierenarts, dierenarts, dierendokter, michelle, heskes, hond, kat, reu, teef, kater, poes

Mijn naam is Michelle Heskes. Ik ben als Nederlandse geboren in Turnhout (België) en opgegroeid in Malden/Nijmegen (Nederland). Vanaf mijn twaalfde jaar wist ik al zeker dat ik dierenarts wilde worden. Twaalf jaar later was het zover en begon mijn leven als dierenarts gezelschapsdieren!

Nadat ik aanvankelijk in Utrecht was uitgeloot voor de studie Diergeneeskunde, ben ik naar Antwerpen verhuisd om in België toch een start te kunnen maken met het verwezenlijken van mijn droom. Mijn master heb ik in Gent gevolgd. In juli 2013 ben ik 'met onderscheiding' na zes jaar afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de Faculteit Merelbeke te Gent.

Tijdens mijn studieperiode heb ik meerdere malen stage gelopen in Spanje, onder meer als vrijwilliger bij een groot asiel in La Linea en bij de dierenkliniek in Marbella. In die praktijk heb ik na mijn studie elf maanden mijn eerste ervaringen als praktiserend dierenarts dan ook mogen ervaren, met veel plezier en onder de zon.

Na een jaar fulltime in NL ging Spanje toch weer kriebelen en heb ik besloten terug te gaan. Drie jaar heb ik zowel in de praktijk gewerkt, als me ingezet als dierenarts in het grote lokale asiel van Marbella (Triple A Marbella) tot ik besloot in 2019 weer naar NL terug te gaan. Na een tussenstop als dierenarts in Zuid-Limburg en meer dan een jaar in Nijmegen begon de ondernemer in mij toch te kriebelen en kwam de kans op mijn pad om een praktijk over te nemen. Sinds 1 sept. 2021 ben ik trotse eigenaresse van Dierenkliniek Overhage in Cuijk. Mijn interesses binnen de diergeneeskunde liggen vooral in de interne geneeskunde en de echografie. Daarnaast heeft mijn jarenlange buitenlandervaring eraan bijgedragen dat ik goed thuis ben in de mediterrane ziektes. Inmiddels woon ik in een boerderijtje met mijn 2 minikoetjes, Dinand & Doortje..

IMG-20240520-WA0059_edited.jpg

N.B. U kunt mij in het diergeneeskunderegister vinden onder het nummer 662785.

In Spanje sta ik officieel geregistreerd bij de 

Colegio de Veterinarios de Malaga met mijn N*Colegiado: 291708

bottom of page